Terug naar onderwerpen-index

10.   Het virtuele RDM-museum

Een echt RDM-museum, met (kleine) voorwerpen die ons dit bedrijf doen herinneren, zal er waarschijnlijk nooit komen; dus dan maar een surrogaat in digitale vorm. Foto's van voorwerpen die geschikt zijn voor plaatsing in dit virtuele RDM-museum zijn zéér welkom. Graag deze informatie "van u en door u" naar de webbeheerder mailen.
Sommige computers "verslikken" zich nog wel eens in het grote aantal aaneengeschakelde plaatjes op deze pagina. Het indrukken van de F5-toets (verversen) lost dit probleem meestal op.
Zet de cursor op het miniatuur voor een toelichting en klik er daarna op voor een grotere foto. Nogmaals klikken en u bent "terug bij af".


1.   Van memorabilia tot prullaria met betrekking tot de RDM en de NW:2.   Keramiek, glas- en zilverwerk, e.d. met betrekking tot de RDM en de NW:3.   Schaalmodellen van door de RDM en de NW gebouwde of gerepareerde schepen:4.   Schetsen, tekeningen en schilderijen met betrekking tot de RDM en de NW:Hebt u nog iets van de RDM of de NW, dat hier in dit virtuele RDM-museum past? Ik zet het er graag bij!

Terug naar onderwerpen-index