Terug naar onderwerpen-index

9.   Een "schoenendoos" vol oude RDM-foto's

Foto's voor plaatsing in deze digitale "schoenendoos" zijn zéér welkom, maar deze dienen wel vergezeld te gaan van een datum (minimaal een jaartal!) en een hele korte beschrijving van de foto. Anders kan ik ze tot mijn spijt niet plaatsen, omdat ik dan niet weet waar ik ze moet plaatsen of ze geen meerwaarde hebben. Indien van toepassing, de beschrijving liefst aanvullen met de namen van eventuele collega's of anderen op de foto. Graag deze informatie "van u en door u" naar de webbeheerder mailen.
Sommige computers kunnen zich soms "verslikken" in het grote aantal aaneengeschakelde plaatjes op deze pagina. Het indrukken van de F5-toets (verversen) lost dit probleem meestal op.
Zet de cursor op het miniatuur voor een toelichting en klik er daarna op voor een grotere foto. Nogmaals klikken en u bent "terug bij af".


Overzichtsfoto's en plattegronden van de RDM:


Werfterrein, gebouwen en machines van de RDM:Overzichtsfoto's en plattegronden van de NW:Werfterrein, gebouwen en machines van de NW:Muziekvereniging "Dockyard" van de RDM en de NW:
(zie ook: www.muziekverenigingdockyard.nl)Medewerk(st)ers van de RDM en de NW:
(uw foto's zijn hier ook welkom)Hebt u nog iets van de RDM of de NW, dat hier in deze "schoenendoos" past? Ik zet het er graag bij!

Terug naar onderwerpen-index